Kompanija “Mehanika Miljević” posluje od, sada već davne, 1987. godine.

Te ‘87. godine, primarna djelatnost kompanije bila je ugradnja i servis taksimetara, te prepravka cijena na istim.

Uporedo sa ovim poslom, počeli smo da nudimo i usluge popravke, ispitivanja i ugradnje tahografa.

Početak pojedinačne i serijske proizvodnje sajli vezujemo za početak 1990. godine kada smo i nabavili prve mašine za proizvodnju istih.

Godine upornog truda i rada dovele su do kreiranja proizvoda koji je danas prepoznatljiv na tržištu i koji na najbolji način prezentuje našu kompaniju.

U kvalitet naših proizvoda uvjerili su se mnogi.

Budite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Očekujemo Vas.

Vaša “Mehanika Miljević”

Proizvodnja

Po definiciji, proizvodnja predstavlja usmjerenu aktivnost koja ima za cilj dobijanje proizvoda korisnih za društvo čija struktura varira u širokim granicama kako po vrsti tako i po kvalitetu i količini. Mehanika Miljević se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih sajli za sve tipove motornih vozila.

Prodaja

U našem prodajnom asortimanu pronaći ćete sve vrste auto sajli iz naše proizvodnje, program za manipulisanje velikim teretima, tahografe i opremu za tahografe, program za privredna i poljoprivredna vozila, signalne uređaje kao i široku lepezu proizvoda auto kozmetike. Očekujemo Vas.

Usluge

Bilo da Vam je potrebna izrada auto sajle po uzorku... servis, ugradnja ili baždarenje tahografa... ili pak edukacija servisera za servis i ugradnju digitalih tahografa... Mi Vam stojimo na raspolaganju. Posjetite nas u uvjerite se u kvalitet naših usluga.