Naša kompanija je posvećena razvijanju svog poslovanja, kroz ulaganje u lokalnu zajednicu i konstantnu edukaciju i unapređenje svojih zaposlenih. Vjerujemo da uspješnost poslovanja zavisi ne samo od sposobnosti dobre organizacije, već i od posvećenosti tima ka zajedničkom rješavanju zadataka.

 

Ukoliko želite da postanete dio kompanije koja posluje na odgovoran način i obezbjeđuje održivost svog poslovanja, onda svakako treba da razmislite o karijeri u kompaniji Mehanika Miljević.

 

Pozivamo Vas da popunite slijedeći "Zahtjev kandidata za zaposlenje" kako bismo Vas mogli uzeti u obzir ukoliko nam se otvori pozicija za Vaše radno mjesto.

 

S poštovanjem,

Mehanika Miljević

{chronocontact}zaposljavanje{/chronocontact}

 

Proizvodnja

Po definiciji, proizvodnja predstavlja usmjerenu aktivnost koja ima za cilj dobijanje proizvoda korisnih za društvo čija struktura varira u širokim granicama kako po vrsti tako i po kvalitetu i količini. Mehanika Miljević se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih sajli za sve tipove motornih vozila.

Prodaja

U našem prodajnom asortimanu pronaći ćete sve vrste auto sajli iz naše proizvodnje, program za manipulisanje velikim teretima, tahografe i opremu za tahografe, program za privredna i poljoprivredna vozila, signalne uređaje kao i široku lepezu proizvoda auto kozmetike. Očekujemo Vas.

Usluge

Bilo da Vam je potrebna izrada auto sajle po uzorku... servis, ugradnja ili baždarenje tahografa... ili pak edukacija servisera za servis i ugradnju digitalih tahografa... Mi Vam stojimo na raspolaganju. Posjetite nas u uvjerite se u kvalitet naših usluga.